Saturday, 19 March 2011

Lolita's Closet Giveway Contest

Mari join contest “Gayakan Fesyen Beg Anda!”

Sila baca semua terma & syarat sebelum menyertai contest ini.

Terma & Syarat
1) Warganegara Malaysia yang telah menyertai fanpage Lolita's Closet di Facebook sahaja layak untuk join contest ini dan seorang hanya layak untuk satu penyertaan.

2) Emailkan gambar penuh anda berserta nama penuh, tarikh lahir, alamat, no telefon dan link facebook anda ke lolita.closet@yahoo.com

3) Gambar anda hendaklah penuh dari kepala hingga ke kaki dengan gaya bersama beg anda tersendiri. Bergaya dengan beg tidak mengira saiz kecil ataupun besar..
Anda boleh menghantar gambar yang sudah diedit atau tidak asalkan ianya kreatif, unik dan menarik.

4) Gambar yang telah dihantar akan menjadi hak mutlak Lolita's Closet dan pihak kami bebas untuk menggunakan gambar tersebut untuk tujuan promosi.

5) Contestant yang mendapat paling banyak “LIKE” akan dikira sebagai pemenang.

6) Contest ini bermula pada 22hb March 2011 dan tarikh tutup penyertaan adalah pada 31hb March 2011 dan jumlah “LIKE” hanya akan dikira sehingga 30hb April 2011 pukul 12.00 tengah malam.

7) Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1hb May 2011.

8) Pihak kami berhak menukar hadiah yang sama nilai & menunda tarikh tutup tanpa sebarang notis kepada mana-mana pihak.

Segala keputusan adalah muktamad.

Penyertaan anda akan dibatalkan tanpa notis sekiranya:
1) Tidak menghantar butiran diri.
2) Tidak bergaya dengan sebarang beg


Ni la hadiahnye.... Marc Jacobs Red Satchel

*Prize worth MYR 55.00 (include postage to be won~! )

11 comments:

  1. salam perkenalan...

    aisey....sjk prgnent ni suka benar sy kumpul hand beg ni..he..he...colour kesukaan sy ni..ok sy nak join tp kena cr pic dulu he..he...

    ReplyDelete
  2. hihihihihi...

    masa pregnant ni mmg slalunye hormon melaram terlebih sket...
    haaaa..hantar je gambar tauuu......x kisah gambar tu sorang ke...beramai2 ke...as long as ada gambar full body+beg.... beg pulak x kisah beg pape..beg plastik...beg skolah...beg duit...beg baju...as long as bag.. :)

    ReplyDelete
  3. akak suzi mesti nak dpt baby girl kot.. ikut suka hati tok nenek je pgil akak.. ntah2 kita sebaya..

    best kot suka2 beg ni.akak pregnant ok kan? alamak ! terkomen di sini. sepatut nya..ahh..sori

    ReplyDelete
  4. nak join....... yeah2! ondaway.

    ReplyDelete
  5. org pregnant ni mmg macam2 pe'el.. huhuhuhuhu..ada yg suka melaram...ada yg suka shopping..ada yg suka tgk benda lawa2..mcm2 la..
    komen je kt sini..x kisah pun aiman... jgn lupa join contest ye.. :)

    ReplyDelete
  6. eh aiman jumpa kat sini plak he..he...
    entah ler..sebelum2 ni langsung tak berminat pun pasal hand beg ni ha...yg ada kat umah tu blh dikira...tp bl dah mengandung ni aura tu menjadi2 plak..setiap kali kuar umah g jalan2 mesti nak padankan hand beg yg mn yg sesuai...he..he..

    lolita:biasa ler ibu mengandung ni mcm2 ragam...he..he...

    ReplyDelete
  7. hehehehe..sis..dh update kt fb tauu... cari voters reramai tau....aiman..ape laggii....hantarr..hantarrr

    ReplyDelete
  8. Naik join contest boleh...huhuh

    ReplyDelete
  9. boleh sis....tarikh tutup 31.03.11..tapi..lg cepat hantar penyertaan,possibility nak dapat vote lagi tinggi la kan.. :)
    baca T&C ye.. emailkn kpd lolita.closet@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Salam & Hi peserta Lolita's Closet GA.... pengiraan 'Like' akan dikira sehingga hujung bulan ni...so...cari voters ramai² ye .. :)

    ReplyDelete